Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vystizny nazev clanku.

Reklo by se, ze v okamziku, kdy nikdo nevi kde o kolik ponorek vybavenych nosici klasickych i jadernych hlavic ruzneho typu operuje, zda jsou pojizdna odpalovaci zarizeni v klidu, neni prilis vhodne drazdit i tak klidneho V. Putina. Zvlaste, kdyz uz ze samoneho Ruska se ozyvaji hlasy k tvrde odvete. Rusky clovek je vybaven snaset a moc dobre si pamatuje valecne utrapy, ktere by nikdo jiny neunesl. O nasi zhyckane spolecnosti hrajici valecne hry na PC ani nemluve.

7 4
možnosti

Při pohledu na televizní záběry explozí musí napadnout i chemickému laikovi, zda nebyly zasažené továrny na výrobu paralyzujících bojových látek,případně sklady, pak by bylo ohroženo i široké okolí těmito jedy. A vědecká pracoviště v Damašku mají tedy jistě uskladněna menší množství těchto nervových látek, pokud se snaží nejen o jejich další výrobu nebo zkoušení jejich antidot. O tom nebyly nikde asi zmínky, jaký měl vliv raketový útok na ta citlivá místa.

2 2
možnosti
Foto

A to je právě ten problém chemického laika, takové zbraně nejsou uskladněny v použitelném stavu.

7 1
možnosti

A21d35a16m 25M48a33l48ý

16. 4. 2018 15:14

Úder to byl zdrcující především pro Putinovo ego. Skutečný význam je nejspíš symbolický. Ten významný úder se odehrál již 9. dubna, jen pár hodin po onom chemickém incidentu

1 2
možnosti
Foto

Putin, celý otřesený, bloudí od té doby Kremlem.

6 2
možnosti
Foto

Jen ve zkratce - útok nebyl vedený na civilní infrastrukturu, syrská PVO nezasáhla vůbec nic, střílela do nebe. Popisujete cíle, na které se neútočilo. Celkově vzato je váš článek založený na lživých údajích, ergo i vývody z něj jsou nesmyslné. Ona snaha "vyhnout se konfrontaci" je nesmysl také, nebyl důvod v tuto chvíli útočit na ruské cíle (Rusové moc dobře vědí, že ty jejich krámy by jim byly k ničemu, tak seděli jako myšky), zatím stačilo, jak US letectvo vyzmizíkovalo jedním vrzem desítky wagnerovců v únoru. A věřte, že vaše domněnky se od reality liší zcela zásadně.

4 5
možnosti

To ukáže nejbližší budoucnost, hádat se s vámi nebudu :-)

4 0
možnosti

Zdroji jsou agentura Reuters a RT, data lze vygooglovat.

2 1
možnosti
Foto

To je možné. Vč. toho, že se jedni odvolávají na info těch druhých;-)

1 0
možnosti

J83i15r54k71a 26K64o47r57n

16. 4. 2018 13:52

To je pitomost, spojenci vůbec na letiště neútočili...na žádné, takže ty vaše bláboly jsou úplně mimoRv

5 1
možnosti
Foto

No, právě proto žádné netrefili. A proč neútočili? Aby nenadělali příliš mnoho škody, že?

5 3
možnosti
Foto

Hezky jste to napsal. A pravdivě. Karma.

7 6
možnosti
Foto

Všechny armády mají svá cvičiště i střelnice. Někdy pořádají ostré střelby i společně, jindy jedni simulují protistranu;-D A nejen nějaká Sýrie je dost dobrej polygon:-/

1 0
možnosti
Foto

Kdysi, myslím, že to byly Waffen SS si udělaly cvičiště z krajiny kolem Neveklova. Občas se i trefily a odnesla to nějaká budova. Ale, možná, že úspěšnost těch německých zásahů byla vyšší, než 14.4.2018.

2 1
možnosti

Zdroj (tím nemyslím sputnik, či aeronet)? Asi ne. Jen by mě zajímalo, zda to píšete za rublíky (zlatej orel asi hned tak nebude), či z blbosti.

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS